” Every artist dips her brush into her own soul and paints her own truth into her pictures”

( Henry Ward Beecher)

Jeg hører en melodi, en sætning, et ord jeg synes om … det klinger skønt … “kom lok mig med havfruesang” … “Måske ku`vi ?” … eller jeg går i naturen, ser nogle børn der leger, en blomst, et insekt ….og så bliver jeg straks inspireret til at male dette øjebliksbillede. Kan man male sådan en stemning?

“Caught” 40 x 30
akryl på lærred (solgt)

Musikken og naturen, kulturelle møder med sjove mennesker, gode historier … alt sammen summer i mig … og jeg får lyst til at male lidt af stemningen, melodien, øjeblikket! Hver dag er fuld af  “øjeblikke”.  Man skal bare åbne for sanserne.

“Alle har en drøm” / dele fra en serie fra 2015

Mine “øjebliksbilleder” kan du se her på min side.

Jeg er en eksperimenterende og nysgerrig billedkunstner. Jeg arbejder med akryl på lærred og gerne med forskellige medier og mix af akryl, collage, tuch, kul og spray. Jeg inspireres af naturen, mennesker og musik. Jeg maler flere forskellige genrer fra helt naturalistisk til intuitivt og abstrakt. Jeg kan godt lide udfordringer, og min nysgerrighed på nyt, må straks prøves af. Jeg er derfor i en konstant udvikling, og bekender mig endnu ikke til én bestemt genre indenfor kunstverdenen.

Hvis jeg møder en inspirerende kunstner, tager jeg gerne timer hos denne for at udvikle min egen kunst, derfor vil du, hos mig, finde mange forskellige malerier der repræsenterer meget bredt min stil. Jeg holder af at tage undervisning og mødes i netværk med andre kunstnere hvilket også er til stor inspiration for mig.

Hvis du også kan fornemme specielle stemninger i mine malerier, har jeg opnået det jeg ville have ud 🙂

Velkommen i min billedverden …

“Flower-power” 20 x20 akryl på lærred 2016


“Flower-power” 20 x20 akryl på lærred 2016