CV

Jeg har malet siden 1993, hvor jeg tog faget billedkunst på HF. Jeg blev her så inspireret at jeg bagefter tog privatundervisning hos forskellige inspirerende kunstnere, hvor jeg har lært forskellige malerteknikker og ved siden af mit fuldtidsarbejde på hospital, har jeg taget mange udvidende kunstkurser om kunsthistorie på Folkeuniversitetet.

Jeg har siden da, aktivt udstillet – deltaget i Kunstevents og sparret med en masse andre gode kunstnere i Danmark og udlandet.

jeg inspireres og holder meget af at male sammen med andre, og er en fast del af “ Torsdagsquinderne” i Galleri Arts& ved Lene Sandvang i Hillerød.

Herudover dannede jeg i 2015, sammen med 2 andre gode kunstnere, kunstgruppen: “ Coloritterne” som jeg udstiller sammen med.

Jeg har i mange år undervist i Kunstforeninger i akryl og collage  og siden 2019 underviser jeg også i Alkohol Ink i grupper på 10 personer både i Kunstforeninger og private grupper. Kontakt mig ved interesse.

Hvis du er medlem af Kunstskolen og Kunstnerfællesskabet Annes Atelier, kan du se mine undervisningsfilm om Alkohol Ink.

Jeg er medlem af følgende kunstforeninger :

Musicon Roskilde / “Den gamle kunstsmedje”/ siden 2015

Solrød kunst og Billedskole/ siden 2016

Kunstskolen og Kunstnerfællesskabet Annes Atelier / siden 2013

Greve Kunstrute/ næstformand siden 2019

Køge Kunstrute 2013 i Galleri Stylize Art

Kursus hos Enver Gashi 2017


Fernis i Galleri Arts&

.